CCM TACKS ASV PRO HOCKEYHANDSKAR SR
CCM TACKS ASV PRO HOCKEYHANDSKAR SR
  • REA
  • -500,00 kr
CCM TACKS ASV PRO HOCKEYHANDSKAR SR
CCM TACKS ASV PRO HOCKEYHANDSKAR SR

CCM TACKS ASV PRO HOCKEYHANDSKAR SR

CCM
448062201_1
Sista produkten i lager
2 199,00 kr 2 699,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Helt nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje. 

Färg/Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks AS-V Pro designade för att erbjuda maximalt skydd samtidigt som de förbättrar komfort och kontroll.

Konstruktionen har en ny anatomisk skölddesign med maximal täckning. ASD sätter skyddet i främsta rummet, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerat för att erbjuda skydd av högsta kvalitet. Tillsammans med proffsgodkänd polyester och PU-läder är dessa handskar en mycket mobil och rymlig design tillsammans med fantastisk teknik för att hålla händerna bekväma och redo för vad spelet än för med sig. En segmenterad Flexmotion öppen manschett användes på Tacks AS-V Pro. Denna kortare öppna anatomiska manschett ger större rörelsefrihet samtidigt som du håller dig skyddad. Detta är tillsammans med ett sublimerat foder inuti manschetten ett överlägset foder som håller dina händer mycket bekväma. Fingrarna på Tacks AS-V Pro erbjuder skydd på proffsnivå med konstruktion som möjliggör optimal rörelsefrihet, fingerfärdighet och hållbarhet. Detta uppnås med dubbla lager Premium högdensitets PE-skum med PE-plastinsatser. Fingertopparna kommer att ha en Nashkonstruktion för att skydda dina fingrar och låta dina händer andas. Handskarnas pekfingrar kommer att erbjuda en 3-delad konstruktion för optimerad rörelse och kontroll och tummen använder Pro-Flex-teknologin, som är en tvådelad konstruktion, vilket ytterligare förstärker spelarens grepp och känsla! Baksidan av Tacks AS-V Pro har stötskydd på proffsnivå med D30 och ventilerad Nest-teknik. Detta gör att handskarna har avancerad andningsförmåga och luftflöde, vilket hjälper dina händer att hålla sig svala och torra samtidigt som de förblir skyddade och har en elegant proffsinspirerad look. Till interiören har Tacks AS-V Pro CCMs polygiene- och luktkransbehandlade antimikrobiella foder. Detta ger inte bara spelare en mjuk och bekväm känsla, utan det fungerar också för att bekämpa luktframkallande bakterier och håller dina handskar fräscha längre.

Om du är en spelare på elitnivå som letar efter den högsta nivån av skydd och komfort i din utrustning, kolla in CCM Tacks AS-V Pro!

1 objekt
50027449
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.