BAUER REACTOR SLINGSHOT PASSER 36

BAUER REACTOR SLINGSHOT PASSER 36

Bauer
2403261241951
Sista produkten i lager
2 499,00 kr
Inkl. moms

BAUER REACTOR SLINGSHOT PASSER 36

 

Bauer-SlingShot är den ultimata träningshjälpen för ishockey på isen som varje spelare behöver. Denna innovativa enhet är designad med slitstarka material för att klara kraven från intensiva träningspass. Dess pulverlackerade metallbas garanterar långvarig hållbarhet, medan de solida gummibumparna på båda sidorna möjliggör exakt passning, mottagning och studsning av pucken.

En av de framstående funktionerna hos Bauer-SlingShot är dess infällda handtag på den plastiga toppen, vilket gör att spelare kan träna på flip-pass över toppen. Detta förbättrar inte bara passningsskickligheten utan ger också en spännande dimension till träningspassen. Den slitstarka plastiga toppen är byggd för att klara träningsbelastningen.

Förutom dess passnings- och skjutfunktioner erbjuder Bauer-SlingShot också en unik funktion som gör att spelare kan dölja pucken från sikte. Genom att passa pucken genom mitten av slingshoten försvinner den ur sikte och dyker upp igen i sista sekund, vilket skapar möjligheter för snabba skjut- och passningsövningar.

Bauer-SlingShot:s mångsidighet gör den till en favorit bland spelare i alla åldrar och färdighetsnivåer, från ungdomshockey till proffsen. Oavsett om du är nybörjare som vill förbättra dina färdigheter eller en erfaren spelare som siktar på att ta ditt spel till nästa nivå, är denna träningshjälp ett måste. Den förbättrar passning, mottagning, skott, rörlighet, reaktionstid, klubbföring och övergripande färdigheter.

Inte bara är Bauer-SlingShot fördelaktig för spelare, utan det är också ett utmärkt verktyg för målvakter. Det hjälper dem att förbättra sin reaktionstid, positionering och puckhantering, vilket gör det till en oumbärlig träningshjälp för båda positionerna.

Bauer-SlingShot finns i längderna 36 och 48 tum, vilket gör det enkelt att transportera till och från ishallen. Oavsett om du tränar hemma eller är på språng, är denna träningshjälp bekväm och tillgänglig för alla spelare.

- Mångsidig träningshjälp för passning, mottagning, skott och rörlighet
- Passar spelare i alla åldrar och färdighetsnivåer
- Utmärkt verktyg även för målvakter

1 Produkt
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.