RETUR

Var vänlig och kontakta Hagsätra Sport innan du returnerar några artiklar.

Du kan alltid retunera eller byta kostnadsfritt i vår fysiska butik i Hagsätra.

Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara oandvänd och i originalförpackning.

Öppet köp, ångerrätt och bytesrätt upphör att gälla ifall produkten är använd, anpassad eller skadad. Likaså om produkten är en PM-produkt (custom) som är anpassad efter dina önskemål. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning att ske.

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett inköpsbevis/orderbekräftelse.

Alla varor som skickas tillbaka ska vara inslagna och väl paketerade. Returnera alla artiklar med originalförpackning och ev. märkestags samt paketera varan så att varans originalförpackning inte skadas. Du får inte tejpa eller klistra något direkt på produktens originalförpackning.


Skicka din produkt till: Hagsätra Sport, Hagsätra Torg 7, 124 73 BANDHAGEN


Önskar du få en returfraktsedel av oss, kontakta oss då innan retur. Denna returfraktsedel debiteras med 99.-  som dras av från din återbetalning.

Du betalar för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för frakten dras av från återbetalningen.


Se till att bifoga ordernummer samt kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer.


Hagsätra Sport föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. Hagsätra Sport kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur.

Har du frågor gällande din retur, kontakta oss via mail till webbshop@hagsatrasport.se eller telefon 08-6474750


ÅTERBETALNING

När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post.

Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt kreditkort, vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar.

Har du inte har fått någon återbetalning ber vi dig i första hand kontakta din bank. Om du inte fått hjälp med ärendet via din bank, ber vi dig kontakta oss på: webbshop@hagsatrasport.se eller ring 08-6474750.


ÅNGERRÄTT - ENLIGT DISTANSAVTALSLAGEN

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Tänk på att du endast kan ångra köp av plomberade förbruksvaror, som till exempel DVD-filmer, leksaker etc., om plomberingen är obruten. Läs mer här: Konsumentverket om ångerrätt


Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.