HAGSÄTRA SPORT KÖPVILLKOR

 

INTRODUKTION
Köpvillkor gäller för dina köp på www.hagsatrasport.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Hagsätra Sportcentrum AB (Org.nr. 556073-8311), Hagsätra Torg 7, 124 73 Bandhagen (hädanefter ”Hagsätra Sport”). Du förbinder dig till dessa villkor genom att göra köp ifrån Hagsätra Sport så vi ber dig att läsa igenom villkoren innan.


PRIS- OCH PRODUKTINFORMATION
Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig Hagsätra Sport rätten att häva avtal om köp. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är Hagsätra Sport inte skyldiga att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara. All bildinformation ska ses som illustrationer och kan inte garanteras att återge varans exakta utseende och egenskaper.


BEKRÄFTELSE
Du får en bekräftelse via mail när ordern är lagd. Det är viktigt att du skriver in rätt e-mailadress vid köpet i kassan. Orderbekräftelsen är ditt kvitto, spara orderbekräftelsen för att underlätta för eventuell framtida kontakt med Hagsätra Sport.


BETALNING
Välj att betala med faktura via Klarna eller med ditt bank- eller kreditkort via DIBS. Hagsätra Sport hanterar ej några bank- eller kreditkortsnummer.
Du kan även välja att betala med kort, kontanter eller avbetalning i butik vid upphämtning av dina varor.


FAKTURABETALNING

Handla nu och betala efter leverans via Klarna. Välj mellan faktura eller delbetalning. Vid köp via Klarna så levereras ordern till din folkbokföringsadress. Din faktura aktiveras och skickas via e-mail till dig när ordern skickas från Hagsätra Sport. 
Läs mer om klarnas villkor.

KORTBETALNING
Betala säkert över nätet med ditt bank- eller kreditkort via DIBS. Hagsätra sport accepterar VISA och Mastercard. Din order debiteras när ordern skickas från Hagsätra Sport. Du får räkna med 2-3 bankdagar innan du ser pengarna igen på ditt konto vid en eventuell återbetalning. 
PM-beställningar (custom) debiteras vid köpet.


PRISER
Alla priser du ser på www.hagsatrasport.se är inklusive moms.


LEVERANS MED DHL

Hagsätra Sport samarbetar med DHL, leverans sker till närmsta DHL ombud.

Fraktkostnaden inom Sverige är 99kr när du köper för under 3.000kr  och försändelsen är då spårbar.
Vid köp över 3.000 kronor är frakten kostnadsfri.
När din beställning är skickad, meddelas du via e-mail, innehållande leveransbekräftelse samt försändelse-ID.
Leveranstiden är normalt ca 1 - 3 arbetsdagar. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.


HÄMTA I BUTIK
Du kan även välja att hämta dina varor i vår butik i Hagsätra utan kostnad.
Du får en bekräftelse via e-mail från Hagsätra Sport när din beställning är klar för upphämtning. Du har sedan 14 dagar på dig att hämta din beställning. Uppge ditt beställningsnummer som står på din orderbekräftelse och visa upp din legitimation vid upphämtning i butik. På plats undertecknar du att du mottagit din beställning.EJ UTHÄMTADE PAKET

Paket som ej hämtas ut eller tas emot returneras till Hagsätra Sport. Vi debiterar då den verkliga fraktkostnaden till och från utlämningsstället. 

RETUR
Var vänlig och kontakta Hagsätra Sport innan du returnerar några artiklar.
Du kan alltid returnera eller byta kostnadsfritt i vår fysiska butik i Hagsätra.
Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara oanvänd och i originalförpackning.

Öppet köp, ångerrätt och bytesrätt upphör att gälla ifall produkten är använd, anpassad eller skadad. Likaså om produkten är en PM-produkt (custom) som är anpassad efter dina önskemål. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning att ske.
För att kunna returnera din produkt behöver vi ett inköpsbevis (kvitto eller orderbekräftelse)

Alla varor som skickas tillbaka ska vara inslagna och väl paketerade. Returnera alla artiklar med originalförpackning och ev. märkestags samt paketera varan så att varans originalförpackning inte skadas. Du får inte tejpa eller klistra något direkt på produktens originalförpackning.

Skicka din produkt till: Hagsätra Sport, Hagsätra Torg 7, 124 73 BANDHAGEN
Du betalar för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för frakten dras av från återbetalningen.

Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer.
Hagsätra Sport föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. Hagsätra Sport kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur.

Har du frågor gällande din retur, kontakta oss via mail till webbshop@hagsatrasport.se eller telefon 08-6474750


ÅTERBETALNING
När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post.
Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt kreditkort, vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar.
Har du inte har fått någon återbetalning ber vi dig i första hand kontakta din bank. Om du inte fått hjälp med ärendet via din bank, ber vi dig kontakta oss på: webbshop@hagsatrasport.se eller ring 08-6474750.


ÅNGERRÄTT - ENLIGT DISTANSAVTALSLAGEN
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Tänk på att du endast kan ångra köp av plomberade förbruksvaror, som till exempel DVD-filmer, leksaker etc., om plomberingen är obruten. Läs mer här: Konsumentverket om ångerrätt

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.


GARANTI

Vi följer konsumentköplagens rekommendationer gällande garanti samt reklamationsrätt. Se länk Konsumentverket om reklamationer.

Garantin kan se olika ut beroende på produkt samt tillverkare. Under garantitiden ska Hagsätra Sport i första hand reparera varan. Garantin gäller endast fel som uppstått p.g.a. fabrikations- och tillverkningsfel.
Garantin omfattar inte skador och fel som uppkommit p.g.a. yttre åverkan.
Kom ihåg att alltid ha kvitto kvar eller ett utdrag från ditt bankkonto när du kommer tillbaka med en trasig vara. GARANTI PÅ HOCKEYKLUBBOR
Vid köp av hockeyklubba är garantitiden 30 dagar från inköpsdatum.
En hockeyklubba används maximalt från första stund och utsätts för yttre åverkan så som slag, skridskotramp etc. En hockeyklubba är en produkt som är skapad med avancerad teknologi och av ett skört material för att göra dig till en bättre hockeyspelare. En hockeyklubba skall användas till att passa, skjuta och kontrollera en puck. Yttre åverkan omfattar inte garanti samt reklamation.
En reklamation godkänns endast vid fabrikationsfel, dvs. en skada som uppstått utan yttre åverkan.
För att kunna reklamera en klubba måste serienummer på klubban finnas kvar.
Din orderbekräftelse eller kvitto gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.
Kunden står själv för returfrakt alt. kommer in till vår fysiska butik i Hagsätra med reklamation.

Kontakta oss vid frågor gällande garanti och reklamation på webbshop@hagsatrasport.se eller ring 08-6474750.


ÅLDERSGRÄNS
Vi säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.


PERSONUPPGIFTER
När du handlar på Hagsätra Sports webbsida så sparas vissa av dina personuppgifter, till exempel ditt namn, adress och e-postadress m.m. för att du ska kunna genomföra ditt köp.
Hagsätra Sport behandlar all personlig information som konfidentiell.
När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.
Du har rätten att begära tillgång till din data och om någon information är felaktig kan du få detta ändrat eller borttaget.
Du kan när som helst kontakta oss via e-post: webbshop@hagsatrasport.se eller ringa
08-6474750
Vi lämnar endast ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra användarvillkor.
För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation, krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.

Vår webbutik sköts av Nutid.se. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos nutid.se. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg. 


Om du väljer direktbetalning för att slu
tföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål.
I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.
Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.
Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en tredje part, kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där denna tredje part har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.FORCE MAJEURE
Följande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder om de hindrar avtalets fullgörande och part skall inte vara skyldig att vidtaga åtgärder för att undvika eller övervinna följderna härav:

Krig, uppror eller upplopp, mobilisering eller oförutsedda militärinkallelser av motsvarande omfattning, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, export eller importrestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, arbetskonflikt inklusive konflikt på den egna arbetsplatsen, inskränkningar ifråga om drivkraft, eldsvåda, fel i eller försening av leveranser från underleverantörer eller råvaruleverantör, som orsakats av någon av nu angivna befrielsegrunder eller förlust av råvaror under transport till någon av Bolagets anläggningar samt varje annan omständighet varöver part inte kunnat råda; allt under förutsättning att part inte kunde råda över sådan omständighet, samt att omständighetens inverkan på avtalets fullgörande inte kunde förutses vid avtalets ingående.


ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.


BOLAGSINFORMATION
Hagsätra Sportcentrum AB
Org.nr 556073-8311
Hagsätra Torg 7
124 73 BANDHAGEN

Sverige


Hagsätra Sports kundtjänst 08-6474750
butik@hagsatrasport.se

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.