CCM TACKS AS-V PRO BENSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO BENSKYDD SR
  • -800,00 kr
CCM TACKS AS-V PRO BENSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO BENSKYDD SR

CCM TACKS AS-V PRO BENSKYDD SR

CCM
907050830_1
Sista produkten i lager
1 899,00 kr 2 699,00 kr -800,00 kr
Inkl. moms

Nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje. 

Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks-skyddet testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks AS-V Pro designade för att erbjuda proffsskydd samtidigt som rörligheten förbättras.

Till knäskålarna på Tacks AS-V Pro, finns det en JDP-konstruktion på proffsnivå med D30 Smart materialskydd på insidan. Denna kåpa är designad för att sprida stötkraft bort från knäleden medan D30 hjälper till att absorbera stötar. För extra stoppning och komfort finns foder i knäet, som hjälper till att hålla ditt knä på plats och erbjuder optimal komfort. Precis ovanför knäskålarna på AS-V Pro finns ett komprimerat gjutet EVA-skum Flexmotion lårskydd. Detta skum av högsta kvalitet erbjuder skydd på proffsnivå, och Flexmotion-konstruktionen hjälper till att hålla den rörlig utan att störa dina hockeybyxor. Tacks AS-V Pro har en anatomiskt passande PE-benkåpa som ger spelarna skydd och hållbarhet på proffsnivå. Dessutom finns det ett tejpspår som gör att spelare kan låsa in hockeytejp så att dina benskydden håller sig stabila hela matchen. På vadområdet på Tacks AS-V Pro, inkorporerade CCM ett exponerat, formgjutet vadskydd med D30 skydd. Det här premiumexponerade tåliga vadskyddet använder det smarta materialet D30 för extra stötdämpning, vilket ger dig skydd på elitnivå mot skott i vadområdet. För att hålla allt på plats finns Adaptfit+-remmarna som inkluderar en längdjusterbar dubbel vadrem plus en vadderad Hyper X-låsrem. Den här justerbara remmen hjälper benskydden att linda vaden i alla storlekar bekvämt medan Hyperlock X-remmen håller dem åtsittande och på plats under hela matchen. På insidan av Tacks AS-V Pro hittar du CCM:s Adaptfit+ liner. Detta höjdjusterbara sublimerade foder ger en skräddarsydd passform och optimalt skydd oavsett om du föredrar att ha dina plösar innanför eller utanför benskydden.

Om du är en spelare på elitnivå som letar efter komfort, skydd och anpassningsbarhet i dina benskydd, kolla in CCM Tacks AS-V Pro!

1 objekt
50026988
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.