BAUER SUPREME MACH AXELSKYDD SR
BAUER SUPREME MACH AXELSKYDD SR
  • -350,00 kr
BAUER SUPREME MACH AXELSKYDD SR
BAUER SUPREME MACH AXELSKYDD SR

BAUER SUPREME MACH AXELSKYDD SR

Bauer
1061863_3831
Sista produkten i lager
2 099,00 kr 2 449,00 kr -350,00 kr
Inkl. moms

Skydda din överkropp med Supreme Mach axelskydd och känn dig tryggare på isen än någonsin tidigare

Storlek

 

Skydda din överkropp med Supreme Mach axelskydd och känn dig tryggare på isen än någonsin tidigare. Dessa axelskydd ger ett heltäckande skydd samtidigt som de har fler flexpunkter för ökad rörlighet. Detta gör att du kan röra dig fritt och bekvämt på isen samtidigt som du är skyddad mot eventuella slag och stötar.

Supreme Mach axelskydd har flera viktiga funktioner som gör dem till ett utmärkt val för alla som spelar ishockey. Active Motion-skyddet är kraftfullt och har en låg profil som följer dina axlars och armars naturliga rörelser. CURV Composite är lätta material som skyddar mot stötar och slag utan att begränsa rörligheten. HYPERLITE Foam ger en lätt helkroppstäckning som låter dig vara den snabbaste spelaren du kan vara. Slutligen har Supreme Mach axelskydd THERMOCORE Zero-foder som håller din utrustning fräsch hela matchen med det ultimata sättet att hantera svett och lukt.

Med Supreme Mach axelskydd kan du känna dig säker och skyddad på isen samtidigt som du kan röra dig fritt och bekvämt. Gör dig redo för nästa match med dessa högkvalitativa axelskydd.

1 objekt
50035094
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.