CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
  • -700,00 kr
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR
CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR

CCM TACKS AS-V PRO HOCKEYBYXA SR

CCM
794063101_1
Sista produkten i lager
1 999,00 kr 2 699,00 kr -700,00 kr
Inkl. moms

Nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje. 

Färg/Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks-skyddet testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks AS-V Pro designade för att erbjuda maximalt skydd samtidigt som de förbättrar rörligheten.

Konstruktionen av Tacks AS-V Pro har en ny anatomisk design med maximal täckning. ASD sätter skyddet i främsta rummet, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerad för att erbjuda skydd av högsta kvalitet. Tillsammans med en Flexmotion-teknik för bästa passform och komfort i denna klassiska passform. Njurområdena på Tacks AS-V Pro är också väl skyddade tack vare formgjutna PE-kåpor. Dessa kåpor ger stötskydd på elitnivå, och ett sublimerat komfortfoder ger maximal komfort för spelaren. Till baksidan av Tacks AS-V Pro kommer spelare att hitta ett exponerat HD-skumryggskydd med D30 Aero smart material. Detta ryggradsskydd som drivs av D30 Aero erbjuder en tillförlitlig sköld på elitnivå medan den omdesignade Flexmotion-omslutningen inte lämnar några skyddsluckor. Denna sömlösa övergång håller höft- och bakkuddarna sammankopplade för optimal komfort. Det smarta D30-materialet kommer att sprida slagkraften i detta mycket känsliga område och hålla spelarna skyddade i alla situationer. Precis under ryggskyddet, på båda sidor, hittar du JDP-höftkåpor med D30 Aero. Denna proffsiga höftkonstruktion med D30 Aero smart material sprider slagkraften bort från höftlederna medan den unika segmenterade Flexmotion höftdynan ökar rörligheten. Låren har flytande gjutna HD-skum med PE-skum. Denna kombination ger spelare skydd på proffsnivå och stor rörlighet också, tack vare den flytande aspekten. Tacks AS-V Pro skalet är proffsigt med premium 400D nylon med högnötningsbeständiga sidopaneler. En ny funktion är en proffsig skärning – 1” längd bak på benen och omplacerad inre dragkedja för att minska friktionen, för generellt förbättrad hållbarhet. Tacks AS-V Pro har ett integrerat bälte med en stabiliserad magkudde och 1-tums utdragbar dragkedja. Det justerbara inbyggda bältet låser byxorna på plats, medan den skyddande magkudden ger mer täckning och stannar där den ska. Det finns också en praktisk dold +1” förlängning som är perfekt för längre spelare.

Om du är en spelare på elitnivå som letar efter den perfekta balansen mellan komfort, skydd och anpassningsbarhet, kolla in CCM Tacks AS-V Pro!

1 objekt
50027383
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.