CCM TACKS AS580 AXELSKYDD JR
CCM TACKS AS580 AXELSKYDD JR
  • REA
  • -300,00 kr
CCM TACKS AS580 AXELSKYDD JR
CCM TACKS AS580 AXELSKYDD JR

CCM TACKS AS580 AXELSKYDD JR

CCM
509055430_1
Sista produkten i lager
749,00 kr 1 049,00 kr -300,00 kr
Inkl. moms

Nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje. 

Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks-skyddet testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks 580 designade för att erbjuda bra skydd samtidigt som de förbättrar rörligheten.

Konstruktionen av Tacks 580 har en ny anatomisk skölddesign med maximal täckning. ASD sätter skyddet i främsta rummet, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerad för att erbjuda skydd av högsta kvalitet. Tillsammans med en främre Flexmotion design, som erbjuder konkurrenskraftigt skydd, rörlighet och komfort. Axelkåporna på Tacks 580, är konstruerade med JDP-injicerade kåpor. Denna förbättrade konstruktion på elitnivå sprider slagkraften bort från axlarna. Ner från kåporna kommer bicepsen att ha höjdjusterbara bicepsskydd. Detta gör det lättare att hitta din perfekta passform och ger dig en skräddarsydd känsla. Dessutom har CCM flytande bågar för nyckelben och skulderbladsskydd. Detta är designat för optimal rörlighet och komfort. En av de viktigaste skyddande delarna av 580 är bröstbenet och ryggradens skydd. CCM använder Vent-Tech flytande bröstbenshybridsköldar. Till mittsektionen har CCM inkluderat en anpassningsbar och avtagbar magkudde. Detta erbjuder anpassningsbar täckning för att förbättra ditt skydd. På insidan av Tacks 580 har CCM lagt till ett sublimerat komfortfoder.

Tack vare den nya anatomiska skölddesignen, Flexmotion-passformen och det nya Adaptfit-bandsystemet, byggdes dessa skulderskydd för att ge dig konkurrenskraftigt skydd och rörlighet. Om du är en spelare som letar efter bra skydd och komfort i din utrustning, kolla in CCM Tacks 580!

1 Produkt
50027016
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.