• REA
  • -500,00 kr
BAUER SUPREME ULTRASONIC AXELSKYDD JR

BAUER SUPREME ULTRASONIC AXELSKYDD JR

Bauer
1058495_1425
I lager
1 099,00 kr 1 599,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Toppskydd i Supremefamiljen

Storlek

 

Axelskyddet Supreme Ultrasonic är vårt toppskydd i supremefamiljen och ger dig som spelare en kombination av både rörlighet och skydd. AMP teknologin som finns i axelkåpan och den delade bicepskonstruktionen möjliggör en följsamhet i träning och matchsituationer, vilket i sin tur bidrar till att du kan röra dig obehindrat med maximal rörlighet ute på isen – oavsett situation.

Förbättrad slag – och skärskydd
Ultrasonic axelskyddet är konstruerat med ADAPTIV Skin och VENT ARMOUR som är vårt senaste skyddssystem. Materialet ger dig som spelare en optimal passform mot kroppen för en optimal rörlighet. I axelskyddet erbjuds flera lager skydd för att minska mot kollisioner, slag och skärsår, dessutom är skyddet förlängt vid revbenssektionen mot tidigare.

Överlägsen prestanda
I axelskyddet från Ultrasonic kan du känna dig säker och skyddad – utan att behöva kompromissa med mobilitet under träning och match.

Håll dig torr
I Supreme Ultrasonic axelskyddet finns ett foder som är utrustad med ett THERMO CORE innerfoder. Fodret är behandlat med ett antimikrobiellt medel som är bakteriedödande, samtidigt som det är svettavvisande och förhindrar övälkommen doft för att hålla axelskyddet både fräscht och torrt i längre stunder ute på isen.

2 objekt
50021614
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.