• -100,00 kr
BAUER CORE 1.0 JOCK SHORT SR

BAUER CORE 1.0 JOCK SHORT SR

Bauer
1059321_1950
Slut i Lager
649,00 kr 749,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Core 1.0 ger stöd anpassat för hockeyspecifika rörelser. 

Storlek

 

Bekväm känsla av kompression
I Bauer Core 1.0 finns ett patenterat 4-way Core Activation System som skapar ett otroligt stödsystem för maximal stabilitet och rörelse.

Stöd hela dagen, varje dag
Bauer Core 1.0 ger 40% mer stöd i olika riktningar än normala kompressionsbyxor. Genom support för korsryggen, bäckenet, höften och ljumskarna får du ett otroligt stöd och samtidigt möjlighet till maximal rörelse. Finns med intergrerad suspensoar i både shorts och byxa.

Core 1.0 ger stöd anpassat för hockeyspecifika rörelser. Genom stöd i korsrygg, bäckenet, höft och ljumskar stabiliseras hela bäckenregionen, vilket gör det lättare att kontrollera höftpartiet och förbättrar den elastiska spänningen som skapas av motsatta rörelser. CORE 1.0 är framtagen för att bibehålla samt stärka rörlighet och mobilitet, oavsett nivå och träningsmängd. Att ha Core 1.0 under träning och match möjliggör en behaglig kompressionskänsla samt mer stabil rörelse. I jämförelse med en vanlig kompressionsbyxa är Core 1.0  40% starkare och stödet i ryggen, höften, bäckenet och ljumsken ger dig förutsättningar att reducera risken för skador och stärka områden som ofta utsätts för hög belastning när man spelar ishockey. CORE 1.0 finns även med integrerad suspensoar.

50023746
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.