CCM EFLEX 6.9 KOMBINAT INT
CCM EFLEX 6.9 KOMBINAT INT
  • -900,00 kr
CCM EFLEX 6.9 KOMBINAT INT
CCM EFLEX 6.9 KOMBINAT INT

CCM EFLEX 6.9 KOMBINAT INT

CCM
82055212_3
Sista produkten i lager
3 599,00 kr 4 499,00 kr -900,00 kr
Inkl. moms

EFLEX 6.9 är utformat för att ge maximalt skydd utan att kompromissa med rörlighet

Storlek

 

EFLEX 6.9 är utformat för att ge maximalt skydd utan att kompromissa med rörlighet, vilket gör det möjligt för spelare att röra sig runt på isen med lätthet. Kombinatet har ett Max Flex Fit-system som säkerställer en anpassad passform som följer kroppen, vilket ger en bra passform och känsla.

EFLEX 6.9 kombinatet är byggt för ultimat rörlighet, vilket gör att spelare kan röra sig fritt utan några begränsningar. Det har en bekväm passform och täckning som ger utmärkt skydd samtidigt som det garanterar maximal komfort. Kombinatet är utrustat med PE-skum på sternum, clavicle, bicep och underarm, vilket ger stötskydd och rörlighet.

Kombinatet har också en snabbavlägsning av kardborreband med Flexmotion-design, vilket möjliggör enkel anpassning och en personlig passform som följer med dig. Armbågen är individuellt justerbar och har en bekväm passformskåpa som ger en bra passform och rörlighet. Kombinatet har också förlängt revbensskydd för extra täckning och flersegmenterat PE-skum för skydd som du kan röra dig i.

EFLEX 6.9 kombinatet är optimerat för högintensiva områden och har kompressionsformad HD-skum på axelkåpan. Detta ger utmärkt skydd på de områden där det behövs mest.

1 Produkt
50033880
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.