CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
  • -300,00 kr
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR
CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR

CCM TACKS AS-V ARMBÅGSSKYDD SR

CCM
802050731_1
Slut i lager
999,00 kr 1 299,00 kr -300,00 kr
Inkl. moms

Nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje. 

Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks-skyddet testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks AS-V designade för att erbjuda elitskydd samtidigt som rörligheten förbättras.

Till konstruktionen av Tacks AS-V, har CCM en ny anatomisk skölddesign med maximal täckning och en 2-delad Flexmotion-konstruktion. ASD sätter skyddet i främsta rummet, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerad för att erbjuda en stor täckningsnivå som följer kroppens naturliga form samtidigt som den tillåter maximalt skydd utan att offra rörlighet. På toppen av Tacks AS-V kommer ett 2-delat flytande ledat och förstärkt komprimerat gjutet Eva-skum bicepsskydd. Denna Flexmotion bicepskonstruktion erbjuder skydd på elitnivå och överlägsen komfort och passform. Strax under bicepsskyddet finns den JDP-förstärkta armbågskåpan med D30 inuti och ett gjutet EVA-skumskydd. Denna armbågskåpa på elitnivå är designad för att sprida slagkraften bort från armbågen medan D30 absorberar stötar och stötar inuti dynan. Tacks AS-V inkluderar ett snedstrecksköld med ett sublimerat foder. Detta formsprutade underarmsskydd erbjuder förstklassigt skydd och komfortkänsla. Ett helt nytt bandsystem håller ihop allt på Tacks AS-V. AdaptFit-remmarna har en mittlåsrem plus en 360 graders omslutande underarmsrem. Denna låsrem i mitten, tillsammans med den främre 360-omslagsremmen, möjliggör en åtsittande passform utan att armbågsskyddet glider.

Om du är en spelare på hög nivå som letar efter maximalt skydd, komfort och en anpassningsbar passform, kolla in CCM Tacks AS-V!

0 Produkt
50027323
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.