CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR
  • -800,00 kr
CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR
CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR

CCM TACKS AS-V PRO AXELSKYDD SR

CCM
984053730_1
I lager
1 899,00 kr 2 699,00 kr -800,00 kr
Inkl. moms

Nytt för 2022, CCM förnyar sin Tacks-skyddslinje.

Storlek

 

Med stöd av vetenskap har Tacks-skyddet testats och validerats i det välkända CCM-labbet för att säkerställa kvalitet och funktionalitet. Med uppdateringar i design, skydd och komfortaspekter är CCM Tacks AS-V Pro designade för att erbjuda maximalt skydd samtidigt som de förbättrar rörligheten.

Till konstruktionen av Tacks AS-V Pro, har CCM en ny anatomisk design med maximal täckning. ASD sätter skyddet i främsta rummet, ger ultrakomfort och en anpassningsbar passform. ASD är konstruerad för att erbjuda skydd av högsta kvalitet. Tillsammans med en Flexmotion design, som erbjuder en överlägsen komfort med extra revbensskydd och längdjusterbara bålremmar för att underlätta att hitta din perfekta passform. Tacks AS-V Pro erbjuder elitskydd och rörlighet. Till axlarna på Tacks AS-V Pro, är kåporna konstruerade med ett dubbelkärnigt HD-skum med exponerade skumskydd plus D30 Aero. Detta förbättrade skydd på proffsnivå med D30 på den yttre kåpan, hjälper till att absorbera och fördela de tuffaste stötarna från alla vinklar. Ner från axlarna kommer bicepsen att ha Adaptfit+-remmar med höjdjusterbart bicepsskydd. Detta möjliggör en anpassad passform för att överbrygga gapet mellan skulder- och armbågsskydd, för maximal täckning och skydd på elitnivå. Dessutom har CCM förstärkta flytande bågar för nyckelben och skulderbladsskydd. Detta är designat för optimal rörlighet och komfort. En av de viktigaste skyddande delarna av AS-V Pro är bröstbenet och ryggradens skydd. CCM använder Vent-Tech flytande bröstbens- och ryggradshybridsköldar med D30 Smart material i plexus och nedre ryggraden. Till mittsektionen har CCM inkluderat andningsbara och justerbara extra kuddar för magen och nedre delen av ryggen. Dessa utökar ditt skydd och förbättrar interaktionen med dina hockeybyxor. Njurskyddet i HD-skum ger spelare ännu mer komfort och skydd för de känsliga njurområdena, vilket säkerställer att alla delar av din överkropp är väl täckta och skyddade. På insidan av Tacks AS-V Pro har CCM lagt till ett sublimerat foder plus mjuka dubbellagers stretchpaneler. Detta komfortfoder av överlägsen kvalitet rör sig med dig och håller skyddet där det ska vara. Denna design är gjord för att maximera luftflödet och rörligheten för att hålla spelaren torr och sval.

Tack vare den nya anatomiska skölddesignen, Flexmotion-passformen och det nya Adaptfit-bandsystemet byggdes dessa skulderskydd för att ge dig proffsskydd och rörlighet. Om du är en spelare på elitnivå som letar efter bra skydd och komfort i din utrustning, kolla in CCM Tacks ASV-Pro!

3 objekt
50027011
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.