• -50,00 kr
BAUER PRO VAPOR TALL SOCK

BAUER PRO VAPOR TALL SOCK

Bauer
772061011_1
I lager
229,00 kr 279,00 kr -50,00 kr
Inkl. moms

Maximal känsla i din skridsko

Storlek

 

Maximal känsla i din skridsko
Vapor Pro Sock är designad för att ge dig det stöd du behöver och samtidigt ge en fantastiskt känsla för foten i dina skridskor ute på isen. Den anatomiska passformen på vänster och höger fot ger dig extra kompressionsstöd på känsliga områden som anklarna vilket ger en otrolig komfort.

Håll fötterna torra och bekväma
Vapor Pro Sock är tillverkad av merionull. Egenskaperna i materialet bidrar till att transportera svett och fukt från huden. Det gör att du inte känner dig våt, kall eller klibbig och kan istället fokusera på ditt spel. Merinoull kombinerat med syntetiska fiber behåller känslan och hållbarheten – detta materialet återfinns i alla PRO strumpor.

Tunnare material
Strumpan är överlag tunnare än tidigare och stickad för att få strumpan att sitta på ordentligt på plats. De anatomiska zonerna gör också att att det finns kompressionsstöd på känsliga områden som anklarna.

Vapor Pro Sock är anatomiska strumpor av merinoull och passar sig otroligt bra med Vaporskridskon. Separat passform för vänster/ höger fot ger kompressionsstöd på känsliga områden som anklar – ett område som ofta utsätts för tryck i skridskon. Materialet håller dessutom foten torr och transporterar bort fukt på ett bra sätt. Dessutom gör den viktade konstruktionen att strumpan inte rullar sig och håller sig på plats.

5 objekt
50022668
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.