• -7 000,00 kr
BAUER VAPOR HYPERLITE...

BAUER VAPOR HYPERLITE MÅLVAKTSBENSKYDD SR

Bauer
1058734_1640
Slut i Lager
17 999,00 kr 24 999,00 kr -7 000,00 kr
Inkl. moms

HYPERLITE målvaktsbenskydd är avsedd för spelare som vill ta sitt målvaktsspel till nästa nivå.

Färg/Storlek

 

Lättare och mer flexibelt knä
HYPERLITE målvaktsbenskydd är avsedd för spelare som vill ta sitt målvaktsspel till nästa nivå. Detta är vår PRO modell i Vaporfamiljen och maximerar hastighet, flexibilitet och lätthet. Det helt nya knäfästet STABILFLEX gör benskyddet 30% lättare än tidigare och upp till 25% mer flexibelt i jämförelse med motsvarigheten STABILSLIDE som finns i Supremeserien.

Extra returhastighet
Benskyddet är konstruerat med en helt ny teknologi i REBOUND BOOST CORE tekniken. Detta bygger på ett nytt material som inte använts tidigare i målvaktsbenskydd och är designat för att ge målvakten extra returkontroll och hastighet på pucken när den studsar mot benskyddet. Den akustiska konstruktionen gör att pucken lämnar benskyddet igen 15% snabbare än tidigare. Samtidigt gör den lätta kärnan benskyddet mycket mer flexibelt och lätt överlag än tidigare.

Mer balans i rörelse
I benskyddet HYPERLITE finns ett BALANCE PLATE-stöd. Detta visar sig i en kudde vid underbenet som balanserar och minskar effektivt trycket på fotleden,knät och höftområdet. Tack vare alla nya funktioner erbjuder HYPERLITE benskyddet mycket mer flexibilitet och rotationskontroll än tidigare. Benskyddet är dessutom utrustat med TUNE FIT 2.0 kardborrefästen och elastisk TOE STRAP-spännrem för att säkrerställa komfort och fäste.

50021948
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.