• -200,00 kr
CCM LTP SWEDEN HOCKEYKLUBBA YTH

CCM LTP SWEDEN HOCKEYKLUBBA YTH

CCM
632105511_2
Slut i Lager
499,00 kr 699,00 kr -200,00 kr
Inkl. moms

Officiella hockeyklubban till dig som ska börja hockeyskolan

Vinkel
Flex

 

CCM Hockey har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet tagit fram en helt ny hockeyklubba för hockeyskolan. Klubban är lättviktig och gör att spelaren kan dribbla och passa snabbare. Klubban är speciellt anpassad för unga spelare som är nya på isen och därför behöver en lättspelad klubba i Tre Kronors Hockeyskola.

Hockeyklubban är tillverkad av högklassiskt material – allt för att man ska få rätt balans och känsla på isen. Den höga kvaliteten med egenskaper särskilt anpassade för barn gör CCM Tre Kronor Grip Youth till en perfekt nybörjarklubba. Skaftet är lätt att greppa och formen är speciellt utformad för de yngsta spelarna. Hela skaftet på hockeyklubban är försett med grepp för att minska rotation i spelarens hand. Hockeyklubban finns i P29-vinkeln i både höger- och vänsterfattning samt i 20 och 30 flex.

Att sätta pucken i mål är något som alla små hockeyspelare gillar. För att underlätta att få pucken att lyfta från isen har klubban försetts med ett extra hårt blad.

Inget har lämnats åt slumpen när det gäller designen på CCM Tre Kronor Grip Youth. Skaftet på klubban är i en snygg marinblå färg med ett gult blad.

50024589
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.