• -300,00 kr
WARRIOR ALPHA LX 30 HOCKEYKLUBBA INT

WARRIOR ALPHA LX 30 HOCKEYKLUBBA INT

Warrior
858070128_1
Slut i lager
1 399,00 kr 1 699,00 kr -300,00 kr
Inkl. moms

Nya Alpha LX 30 med Warriors exklusiva taper kombinerar en low kick med en kraftfull release.

Vinkel
Flex

 

Klubban är tillverkad med Warriors nya teknologi R.L.C Revolutionary Lightweight Construction 133 som är en kvalitetskonstruktion och använder den mest avancerade materialvals- och bearbetningsteknologin för att producera en extremt lätt och hållbar hockeyklubba. LX 30 erbjuder ett Fuel Core blad som har en hårdare kant för ökad  hållbarhet och en mer robust kolfiberdesign som behåller känslan i bladet. Den ergonomiskt konturformade skaftet passar bekvämt och säkert i dina händer, vilket förbättrar känslan vid puckhantering och skott.

SABRE TAPER II - Vår exklusiva taper kombinerar en specialiserad geometri med en låg kick flex som är torsionellt stabil och ger en kraftfull och exakt release.

R.L.C 133 - Revolutionerande lättviktskonstruktion 133 är en högkvalitativ kolkonstruktion som har den senaste lätta fiberteknologin för att ge ultimat styrka och känsla i spelet. 

MINIMUS CARBON UD - Alpha LX 30-skaftet är lättare och tuffare än någonsin. Användning av enkelriktad kolfiber skapar den mest effektiva, lättaste och hållbara hockeyklubban. 

FUELCORE - En lätt kärna av polymer som förstärker puckkänslan och bidrar till ett bättre skott. Komposit runt kärnan är omdesignad för att vara starkare och hårdare. FuelCore minskar materialnedbrytning i bladet och ökar hållbarheten. 

ERGO SHAFT SHAPE - Den ergonomiskt konturformade skaftet passar bekvämt och säkert i dina händer, vilket förbättrar känslan vid puckhantering och skott.

APEX GRIP - Strukturerad zon i kombination med soft grip låses lätt i dina händer för maximal kontroll och känsla.

0 objekt
50023416
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.