WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO
WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO
WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO
  • -500,00 kr
WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO
WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO
WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO

WARRIOR ALPHA ONE HOCKEYHJÄLM COMBO

Warrior
496095826_1
Slut i lager
1 999,00 kr 2 499,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Hjälm med one-piece skal

Färg/Storlek

 

Med en äkta one-piece konstruktion, tillsammans med olika skyddsfunktioner, plus ett anpassningssystem, är Alpha One en av de mest avancerade hjälmarna på marknaden.

Alpha One är konstruerad i ett one-piece skal. Detta plastskal med hög täthet ger en styv, hållbar och lätt barriär med avancerat skydd. Skalets geometri är utformad för att ge direktkollisionsdiffusion av bästa klass. Kort sagt innebär detta bättre skydd mot krafter som avböjda puckar eller höga klubbor.

Huvudet är viktigt och där sticker verkligen Alpha One ut inom skyddsfunktioner. Detta är tack vare Warriors OmniShock+ system som består av Vioconis inlägg och Impax-skum. Zoner med hög påverkan som frontalloben, tinningar och nacken består av lätta Viconic inlägg. Dessa inlägg skyddar spelare mot flera olika typer av slag, sprider slagkraften i själva hjälmen och bort från spelarens huvud. I kombination med Viconic inläggen är EEP och Impax skum. Dessa skum ger skydd mot katastrofisk skada samt specifika små och stora krafter.

Alpha One har inte bara utmärkt skydd, utan har också överlägsen komfort. AdaptFit 360-tekniken från BOA hjälper till att maximera komforten och förbättrar skyddsaspekten ytterligare. AdaptFit 360-systemet ger en bekväm och balanserad passform tack vare BOA-ratten på baksidan av hjälmen. Den här ratten låter spelare dra åt eller lossa hjälmens totala passform, beroende på deras preferenser, vilket ger en tight och bekväm passform under längre tid.

Ser man till komfort har Alpha One har en flödeskomfort Polygiene foder och ventilation. De avtagbara kuddarna, behandlade med Polygiene, absorberar svett och torkar snabbt vilket håller spelaren sval, torr och luktfri. Den strategiskt placerade ventilationen är utformad för att förhindra att spelare överhettas.

Tack vare de framsteg som gjorts för att tillgodose dagens snabbhet och fysikalitet skiljer sig Alpha One hjälmen från resten. Ditt huvud är viktigt! Skydda det med Warrior Alpha One hjälmen.

0 Produkt
50017301
No reviews

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten tillagd i önskelistan
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.